Terug

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld = morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd

Verzenden & retourneren

 

Verzendtermijn


Het verzendtermijn van uw bestelling bedraagt: voor 23:45 uur besteld op werkdagen de volgende werkdag in huis. Het kan echter zijn dat een artikel (momenteel) uitverkocht is. Mocht dit het geval zijn, dan proberen we u hier zsm over te informeren. Er zal dan gevraagd worden voor een alternatief of dat u uw geld retour wilt. U kunt altijd een e-mail naar ons sturen om te vragen of een artikel voorradig is en wat de evt. levertijd ervan zal zijn. Indien u reeds een bestelling geplaatst heeft en u wilt graag weten wat de status hiervan is, dan kunt u altijd een e-mail naar ons sturen om dit op te vragen.


Verzendkosten & Verzending


Nederland € 5,95. Gratis bij bestellingen boven de € 50,-
België € 6,95, Duitsland € 5,95 en Frankrijk € 10,95.
Andere landen zijn op aanvraag.
Leveringen binnen Nederland en België worden verstuurd met Postnl, zendingen naar andere landen worden verstuurd via DHL.

Indien uw bestelling wordt verwerkt als 'partijenpost' ontvangt u géén Track & Trace code. Als we een track & trace code verkrijgen, ontvangt u een e-mail met het Track & Trace code. Gelieve 24 uur te wachten, voordat u zich richt tot onze klantenservice.
Alle bestellingen op werkdagen voor 23:45 uur besteld worden de volgende dag geleverd. 

Toch niet helemaal tevreden?


Tijdens de inkoop en aflevering bij ons magazijn kijken wij onze producten goed na op kwaliteit, afwerking, verpakking. Mocht u toch af willen zien van uw aankoop, kan dat binnen 14 dagen. Deze afkoelingsperiode gaat in op de dag van ontvangst van het pakket. Voor retourzending kunt u onze retourprocedure hanteren. Belangrijk hierbij is dat u direct na ontvangst controleert of het artikel onbeschadigd en compleet geleverd is.

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Retourprocedure:

  • Download hier het retour formulier en vul deze zo compleet mogelijk in. Voeg deze vervolgens toe aan uw producten die u retour wilt sturen

  • Pak de producten inclusief de complete originele fabrieksverpakking goed in, in een omdoos of een verzendzak en plak het verzendlabel op het pakket.

  • Stuur het pakket retour naar ons door deze bijvoorbeeld af te geven bij een Post servicepunt.

  • Bewaar het verzendbewijs goed totdat u een ontvangstbevestigingsmail van ons heeft ontvangen.

Uw retour wordt vervolgens in behandeling genomen en u ontvangt indien het om een annulering betreft het totaal bedrag binnen 14 werkdagen terug op uw rekening. 

Bij een omruiling zijn we genoodzaakt de verzendkosten door te berekenen mits het restbedrag boven de € 50,00 is. U ontvangt van ons een ontvangstbevestigingsmail binnen 48 uur met een verzendbevestiging voor het juiste product. Het kan zijn dat u daarna nog een aparte mail van de verzendservice ontvangt met een tracking code. 
 

Retour adres:

Nightlifeliving
Bijdorp-West 51
2992LC Barendrecht

Het herroepingsrecht


U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende dit termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product te beoordelen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product heeft ontvangen.
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u de bij de bestelling geleverde brief of het modelformulier te gebruiken.   Na deze melding heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen.
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking naar ons toe te zenden naar (Nightlife Living Bijdorp-West 51, postcode 2992LC Barendrecht).

 

Terugbetaling

Als wij de zending retour hebben ontvangen zoals aangegeven bij de retourvoorwaarden, dan zullen wij alle betalingen, inclusief eventuele verzendkosten (mits de gehele bestelling retour is gekomen), zo snel mogelijk, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft. Mocht de complete verpakking niet aanwezig zijn dan zijn wij genoodzaakt om kosten in mindering te brengen. 

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 zullen bedragen. 

 

Modelformulier voor herroeping


Download het modelformulier

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

- Aan
Nightlifeliving
Bijdorp-West 51
2992LC Barendrecht
[email protected]

- Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomt betreffende
 de verkoop van de volgende goederen herroept:
- Ontvangen op
- Ordernummer
- Betaald met de volgende betaalmethode
- Naam
- Adres
- Handtekening (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
- DatumVergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Nightlife Living 9 / 10 - 4759 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »