Terug

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 17:00 besteld = morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd

Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen?

Veilig en snel een betaling uitvoeren met Multisafepay.
Nightlifeliving.nl maakt gebruik van Multisafepay, een overkoepelend betalingssysteem voor iDeal, Mastercard, VISA, Maestro, Bancontact / Mister Cash en GiroPay. Met Multisafepay kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal.

Nightlifeliving.nl biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij Nightlifeliving.nl kunt u betalen met de volgende betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.

  • iDEAL

Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

  • PayPal

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op Nightlifeliving.nl 

  • MasterCard of VISA

Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeldt staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

  • Bancontact / Mister Cash

Nightlifeliving.nl ondersteunt Bancontact/Mister cash. De online betaalmethode voor onze klanten uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

  • Giropay

Voor onze Duitse klanten is tevens Giropay mogelijk. Giropay toont veel overeenkomsten met de Nederlandse iDeal en is mogelijk bij de meeste Duitse banken waaronder Sparkasse en Postbank.

  • Bankoverschrijving

Hebt u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Nightlifeliving.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

  • Achteraf betalen + € 2,95 (Met een digitale factuur via MultiFactor)

Met de digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via Nightlifeliving.nl. Multifactor voert voor Nightlifeliving.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaalverzoek van MultiFactor via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. U kunt bij Nightlifeliving.nl na ontvangst betalen voor een maximaal bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via Multifactor, nadat u de eerste bestelling heeft voldaan kunt u daarna een bestelling plaatsen met een maximaal bestelbedrag van €300,-

Ter goedkeuring van uw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Let op: De hieronder vermelde bankgegevens kan puur worden gebruikt ter informatie. voor klanten die gekozen hebben voor achteraf betaling krijgen van Multifactor een mail met daarin alle gegevens om de betaling te verrichten. 

Bankgegevens:

Rabobank:  111700876
IBAN:  NL87RABO0111700876
T.n.v.:  N. Safdar vof / Nightlife
BIC/SWIFT:  rabonl2u
K.v.K.:  24299325 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Nightlife Living 9 / 10 - 4549 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »