Terug

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld = morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd

Disclaimer

Disclaimer voor www.nightlifeliving.nl

Norien Safdar v.o.f. (Kamer van Koophandel: 24299325), hierna te noemen Nightlife Living, verleent u hierbij toegang tot www.nightlifeliving.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Nightlife Living behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Nightlife Living spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Nightlife Living.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Nightlife Living nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Nightlife Living.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Nightlife Living, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Nightlife Living 9 / 10 - 4759 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »