Terug

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld = morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd

Klantenservice

  

Meer dan 4549 Beoordelingen

Gemiddelde score: 8.9

Wat zeggen onze klanten?

Goede spullen, fantastische prijs en snelle levering! ~ Diana 

snelle levering en echt goede kwaliteit van de dekbedovertrekken. ~ Erna

 

Veelgestelde vragen


1. Bedrijfsgegevens

1.1 Contact & Bedrijfsgegevens

Heeft u vragen? Bel of neem contact met ons op via email of het ticket systeem en we helpen u graag verder.


Bedrijfsnaam:        Nightlifeliving

Adres Bijdorp-West 51
Postcode/Plaats 2992 LC Barendrecht
Telefoon +31 (0)10 737 0886
E-mailadres [email protected]
KVK Nummer 24299325


BTW-nummer          BTW: NL811498566B01


Let op: Dit is geen bezoekadres. Afhalen van orders is niet mogelijk.

 

 

1.2 Klantenservice

Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar op het onderstaande nummer:

010- 737 0886

U kunt ook contact opnemen per e-mail:

[email protected]

Correspondentie- en retourenadres:


T.a.v. Nightlifeliving.nl
Bijdorp-West 51
2992 LC BarendrechtLet op: Dit is geen bezoekadres. Afhalen van orders is niet mogelijk.

2. Bestellen

2.1 Bestelling plaatsen

Bestellen bij Nightlifeliving.nl gaat via een paar eenvoudige stappen:

Stap 1

Klik bij het gewenste artikel 'Klik en Bestel'. Klik op 'Bestelling afronden' of op 'Doorgaan met winkelen', als u meer artikelen wilt bestellen.

Stap 2
Login vervolgens als 'Bestaande klant' indien u al eerder bij Nightlifeliving.nl besteld heeft. Indien u nieuwe klant bent, gelieve uzelf eerst te registreren.

Stap 3
Kies de gewenste betaalmethode + klik op 'Ga verder'

Stap 4
Controleer in het besteloverzicht of alles correct is. Hier heeft u de mogelijkheid om zaken aan te passen. Indien alles correct is, en u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden maakt u de bestelling definitief door op 'Afrekenen' te klikken.


Stap 5
Indien u voor een online betaalmethode gekozen heeft, kunt u nu de beveiligde betaling uitvoeren. Ter bevestiging van uw bestelling ontvangt u ook een orderbevestiging per email. Kiest u voor een niet-online betaalmethode, dan ontvangt u direct de bevestiging van uw bestelling.

3. Betalen

3.1 Betalingsmogelijkheden

Tijdens het afrekenen van uw bestelling in de webshop van Nightlifeliving.nl, kunt u kiezen uit volgende betaalmogelijkheden:

 

  • iDEAL

Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

 

  • PayPal

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres snel, veilig en internationaal online betalingen verzenden en ontvangen via creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op Nightlifeliving.nl

 

  • MasterCard of VISA

Indien u kiest voor een betaling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeldt staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen.

 

  • Bancontact / Mister Cash

Nightlifeliving ondersteunt Bancontact/Mister cash. De online betaalmethode voor onze klanten uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

 

  • Giropay

Voor onze Duitse klanten is tevens Giropay mogelijk. Giropay toont veel overeenkomsten met de Nederlandse iDeal en is mogelijk bij de meeste Duitse banken waaronder Sparkasse en Postbank.

 

  • Bankoverschrijving

Hebt u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Nightlifeliving, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.
 

 

  • Achteraf betalen: Met een digitale factuur uw online bestelling betalen via MultiFactor

Met de digitale acceptgiro uw online bestelling betalen bij Nightlifeliving.nl

Multifactor voert voor Nightlifeliving.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaalverzoek van MultiFactor via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. U kunt bij Nightlifeliving.nl na ontvangst betalen voor een maximaal bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via Multifactor, nadat u de eerste bestelling heeft voldaan kunt u daarna een bestelling plaatsen met een maximaal bestelbedrag van
€300,-

Ter goedkeuring van uw verzoek achteraf te betalen voert MultiFactor een gegevenscontrole uit. MultiFactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Voor deze betaalmethode geldt een tarief van €2,95

4. Uitverkocht en Ruilen

4.1 Indien uitverkocht, wat zijn de mogelijkheden?

U mag ruilen voor een ander product.
U kunt wachten op uw product (Meesten producten komen snel weer op voorraad,neem hiervoor contact op met onze klantenservice.)
U kunt bestelling gedeeltelijk of volledig annuleren.

4.2 Ruilen voor een ander maat?

Stuurt u de product terug naar ons retour adres te vinden op onze website, vermeld op de pakbon welk maat of product u zou willen ontvangen.
U mag uw product altijd ruilen binnen 14 dagen na ontvangst.

5. Klachten

5.1 Procedure


Heeft u een klacht dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice 

telefoonnummer 010-737 0886 of stuur een email naar [email protected].

Wij zullen op werkdagen binnen 24 uur uw vraag beantwoorden.

Voor een snelle afhandeling van uw klacht kunt u eventueel een foto sturen van het betreffende product naar onze email onder vermelding van uw ordernummer.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

6. Garantie

6.1 Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

7. Herroepingsrecht

7.1 Wettelijke Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
 

Gedurende dit termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product te beoordelen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product heeft ontvangen.
 

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u de bij de bestelling geleverde brief of het modelformulier te gebruiken. 

Na deze melding heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen.
 

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking
naar ons toe te zenden naar (Nightlife living Bijdorp-West 51, 2992LC Barendrecht).Terugbetaling
 
 

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele verzendkosten, zo snel mogelijk, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 zullen bedragen. 

 

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

 

- Aan Nightlifeliving
Bijdorp-West 51
2992LC Barendrecht

[email protected]

 

- Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomt betreffende de verkoop van de volgende goederen herroept:
 

 - Ontvangen op
 

 - Ordernummer
 

 - Betaald met de volgende betaalmethode
 

 - Naam
 

 - Adres
 

 - Handtekening (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 
 

- Datum 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Nightlife Living 9 / 10 - 4759 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »