Terug

 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Voor 17:00 besteld = morgen in huis!
 • 14 dagen bedenktijd

Dekbedovertrek Satijn online (29)

Filters

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Uni Wit

  Dekbedovertrek Satin Uni Wit

  Met het Nightlife Satin Uni Wit dekbedovertrek brengt u niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie!

  Zaterdag geleverd

  € 19,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Uni Ecru

  Dekbedovertrek Satin Uni Ecru

  Met het Nightlife Satin Uni Ecru dekbedovertrek brengt u niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie!

  Zaterdag geleverd

  € 19,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Uni Taupe

  Dekbedovertrek Satin Uni Taupe

  Met het kwalitatieve dekbedovertrek Satin Uni Taupe van Nightlife brengt u luxe naar uw slaapkamer!

  Zaterdag geleverd

  € 19,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Uni Zacht Roze

  Dekbedovertrek Satin Uni Zacht Roze

  Met het kwalitatieve dekbedovertrek Satin Uni zacht roze van Nightlife brengt u luxe naar uw slaapkamer!

  Zaterdag geleverd

  -55% Actie

  19,95 € 8,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Uni Fuchsia

  Dekbedovertrek Satin Uni Fuchsia

  Met het Nightlife Satin Uni Fuchsia dekbedovertrek brengt u niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie!

  Zaterdag geleverd

  -70% Actie

  19,95 € 5,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Uni Antra

  Dekbedovertrek Satin Uni Antra

  Met het kwalitatieve dekbedovertrek Satin Uni Antra van Nightlife brengt u luxe naar uw slaapkamer!

  Zaterdag geleverd

  € 19,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Uni Zwart

  Dekbedovertrek Satin Uni Zwart

  Met het kwalitatieve dekbedovertrek Satin Uni Zwart van Nightlife brengt u luxe naar uw slaapkamer!

  Zaterdag geleverd

  € 19,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Uni Rood

  Dekbedovertrek Satin Uni Rood

  Met het kwalitatieve dekbedovertrek Satin Uni Rood van Nightlife brengt u luxe naar uw slaapkamer!

  Zaterdag geleverd

  -55% Actie

  19,95 € 8,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Stripe Wit

  Dekbedovertrek Satin Stripe Wit

  Met het Nightlife Satin Stripe Wit dekbedovertrek brengt u niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie!

  Zaterdag geleverd

  € 19,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Stripe Taupe

  Dekbedovertrek Satin Stripe Taupe

  Met het Nightlife Satin Stripe Taupe dekbedovertrek brengt u niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie!

  Zaterdag geleverd

  € 19,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Stripe Zacht Roze

  Dekbedovertrek Satin Stripe Zacht Roze

  Met het Nightlife Satin Stripe Zacht Roze dekbedovertrek brengt u niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie!

  Klik voor verzendinformatie

  € 29,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Stripe Fuchsia

  Dekbedovertrek Satin Stripe Fuchsia

  Met het Nightlife Satin Stripe Fuchsia dekbedovertrek brengt u niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie!

  Zaterdag geleverd

  € 19,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Stripe Antra

  Dekbedovertrek Satin Stripe Antra

  Met het Nightlife Satin Stripe Antra dekbedovertrek brengt u niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie!

  Zaterdag geleverd

  € 19,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Stripe Zwart

  Dekbedovertrek Satin Stripe Zwart

  Met het Nightlife Satin Stripe Zwart dekbedovertrek brengt u niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie!

  Zaterdag geleverd

  € 19,95

  • Nightlife Satin Dekbedovertrek Satin Stripe Rood

  Dekbedovertrek Satin Stripe Rood

  Met het Nightlife Satin Stripe Rood dekbedovertrek brengt u niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie!

  Zaterdag geleverd

  € 19,95

  • Nightlife Satin Satin pillow case Wit

  Satin pillow case Wit

  De Satin Pillow Case White van het kwaliteitsmerk Nightlife dekbedovertrek brengt niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie! U ontvangt 2 satijnen uni kussenslopen White in de maat 60x70 cm.

  Zaterdag geleverd

  € 14,95

  • Nightlife Satin Satin pillow case Ecru

  Satin pillow case Ecru

  De Satin Pillow Case Ecru van het kwaliteitsmerk Nightlife dekbedovertrek brengt niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie! U ontvangt 2 satijnen uni kussenslopen Ecru in de maat 60x70 cm.

  Zaterdag geleverd

  € 14,95

  • Nightlife Satin Satin pillow case Taupe

  Satin pillow case Taupe

  De Satin Pillow Case Taupe van het kwaliteitsmerk Nightlife dekbedovertrek brengt niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie! U ontvangt 2 satijnen uni kussenslopen Taupe in de maat 60x70 cm.

  Zaterdag geleverd

  € 14,95

  • Nightlife Satin Satin pillow case Soft Pink

  Satin pillow case Soft Pink

  De Satin Pillow Case Soft Pink van het kwaliteitsmerk Nightlife dekbedovertrek brengt niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie! U ontvangt 2 satijnen uni kussenslopen Soft Pink in de maat 60x70 cm...

  Zaterdag geleverd

  € 14,95

  • Nightlife Satin Satin pillow case Hot Pink

  Satin pillow case Hot Pink

  De Satin Pillow Case Hot Pink van het kwaliteitsmerk Nightlife dekbedovertrek brengt niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie! U ontvangt 2 satijnen uni kussenslopen Hot Pink in de maat 60x70 cm.

  Zaterdag geleverd

  € 14,95

  • Nightlife Satin Satin pillow case Antra

  Satin pillow case Antra

  De Satin Pillow Case Antra van het kwaliteitsmerk Nightlife dekbedovertrek brengt niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie! U ontvangt 2 satijnen uni kussenslopen Antra in de maat 60x70 cm.

  Zaterdag geleverd

  € 14,95

  • Nightlife Satin Satin pillow case Black

  Satin pillow case Black

  De Satin Pillow Case Black van het kwaliteitsmerk Nightlife dekbedovertrek brengt niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie! U ontvangt 2 satijnen uni kussenslopen Black in de maat 60x70 cm.

  Zaterdag geleverd

  € 14,95

  • Nightlife Satin Satin pillow case Red

  Satin pillow case Red

  De Satin Pillow Case Rood van het kwaliteitsmerk Nightlife dekbedovertrek brengt niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie! U ontvangt 2 satijnen uni kussenslopen Red in de maat 60x70 cm.

  Zaterdag geleverd

  € 14,95

  • Nightlife Satin Satin Bolster Wit

  Satin Bolster Wit

  Voor een mooie uitstraling van jouw bed kies je voor deze Satin Bolster Wit van het kwaliteitsmerk Nightlife Satin. Voelt heerlijk zacht aan en heeft een prachtige glans! De afmeting van de Bolster is 90x23 cm.

  Zaterdag geleverd

  € 24,95

SATIJN DEKBEDOVERTREK

Dekbedovertrekken van satijn kennen veel voordelen ten opzichte van katoenen beddengoed. Doordat satijn een gladde en soepele stof is hebben dekbedovertrekken van deze stof geen negatieve effecten op je haar. Satijnen kussenslopen voelen gladder en soepeler aan dan bijvoorbeeld katoenen slopen en zullen je haarpunten minder splijten. Daarnaast zal je haar minder droog aanvoelen. Satijn is niet alleen goed voor je haar, maar ook voor je huid. Door de fijne stof heb je minder vouwen in je gezicht na het slapen en zal de talgproductie ook normaal blijven. Dit laatste zal er overigens ook voor zorgen dat je minder last krijgt van droog haar.

Verder heeft satijn een glanzende en daardoor luxe uitstraling. Satijnen dekbedovertrekken zijn derhalve zowel een aanwinst voor je eigen welzijn als voor de algehele uitstraling van je slaapkamer.

Nightlife Living biedt een ruime keuze aan satijnen dekbedovertrekken. Zo kan je kiezen voor een effen dekbedovertrek of dekbedovertrekken met streep of ruit. Uiteraard komen de dekbedovertrekken in verschillende kleuren zoals ecru, taupe, wit, antra, fuchsia, zacht roze of zwart.

ACCESSOIRES

Naast dekbedovertrekken zijn er natuurlijk ook genoeg andere producten te bestellen bij Nightlife Living. Wat te denken van losse satijnen kussenslopen en bolsters (sluimerrollen), of vloerkleden en woondekens.

WASSEN

Het is belangrijk bij satijnen dekbedovertrekken en slopen om er zorgvuldig mee om te gaan in het onderhoud. Satijn is namelijk een erg fragiele stof, vanwege de fijne weving en kan vrij snel beschadigt raken tijdens het wassen in de wasmachine met andere kleren. Om dit te voorkomen krijg je bij Nightlife Living altijd een gratis wasnetje bij je dekbedovertrekset. Wanneer je gebruik maakt van dit wasnetje blijft je dekbedovertrek in perfecte staat en kan je er nog langer van genieten.

BESTELLEN

Het dekbedovertrek is eenvoudig en betrouwbaar online te bestellen. Ook bieden wij meerdere betaalopties. Je kan je bestelling betalen via IDEAL, PayPal of creditcard. Indien je bestelling meer dan vijftig euro bedraagt zal deze gratis verzonden worden. Wanneer je jouw bestelling voor 23:45 plaatst wordt het al de volgende werkdag aan huis bezorgd!

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Nightlife Living 8,9 / 10 - 4549 Reviews @ Kiyoh