Verzenden & retourneren

VerzendtermijnHet verzendtermijn van uw bestelling bedraagt: voor 17:00 uur besteld op werkdagen de volgende werkdag in huis. Het kan echter zijn dat een artikel (momenteel) uitverkocht is. Mocht dit het geval zijn, dan proberen we u hier zsm over te informeren. Er zal dan gevraagd worden voor een alternatief of dat u uw geld retour wilt. 
U kunt altijd een e-mail naar ons sturen om te vragen of een artikel voorradig is en wat de evt. levertijd ervan zal zijn. Indien u reeds een bestelling geplaatst heeft en u wilt graag weten wat de status hiervan is, dan kunt u altijd een e-mail naar ons sturen om dit op te vragen.

Verzendkosten & Verzending


Nederland en België € 4,95. Gratis bij bestellingen boven de € 50,-
Duitsland en alle andere landen binnen Europa € 6,95.
Alle leveringen worden verstuurd via DPD.
Mocht u bij afwezigheid willen dat uw pakket wordt afgeleverd bij de buren, kunt u dit aangeven bij opmerkingen tijdens de bestelprocedure.

Indien uw bestelling wordt verwerkt als 'partijenpost' ontvangt u géén Track & Trace code.
 Als we een track & trace code verkrijgen, ontvangt u een e-mail met het Track & Trace code.
 Gelieve 24 uur te wachten, voordat u zich richt tot onze klantenservice.
Alle bestellingen op werkdagen voor 17:00 uur besteld worden volgende dag geleverd. 

Toch niet helemaal tevreden?


Tijdens de inkoop en aflevering bij ons magazijn kijken wij onze producten goed na op kwaliteit, afwerking, verpakking. Mocht u toch af willen zien van uw aankoop, kan dat binnen 14 dagen. Deze afkoelingsperiode gaat in op de dag van ontvangst van het pakket. Voor retourzending kunt u onze retourprocedure hanteren. Belangrijk hierbij is dat u direct na ontvangst controleert of het artikel onbeschadigd en compleet geleverd is.


Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Retourprocedure:

  • Download hier het retour formulier en vul deze zo compleet mogelijk in. Voeg deze vervolgens toe aan uw producten die u retour wilt sturen

  • Pak de producten inclusief de complete originele fabrieksverpakking goed in, in een omdoos of een verzendzak en plak het verzendlabel op het pakket.

  • Stuur het pakket retour naar ons door deze bijvoorbeeld af te geven bij een Post servicepunt.

  • Bewaar het verzendbewijs goed totdat u een ontvangstbevestigingsmail van ons heeft ontvangen.

Uw retour wordt vervolgens in behandeling genomen en u ontvangt indien het om een annulering betreft het totaal bedrag binnen 14 werkdagen terug op uw rekening. 

Voor omruilingen ontvangt u na de ontvangstbevestigingsmail binnen 48 uur een nieuwe mail met een verzendbevestiging voor het juiste product. Het kan zijn dat u daarna nog een aparte mail van de verzendservice ontvangt met een tracking code. Wij werken samen met de volgende bezorgdiensten;
DPD pakketdienst, DHL parcel, PostNL pakketten.

Retour adres:


Nightlifeliving 

Nijverheidsweg 36

3341 LJ Hendrik-ido-Ambacht


Het herroepingsrecht


U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende dit termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product te beoordelen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product heeft ontvangen.
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u de bij de bestelling geleverde brief of het modelformulier te gebruiken. 
Na deze melding heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen.
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking
naar ons toe te zenden naar (Nightlife living Nijverheidsweg 36. postcode 3341 LJ Hendrik-IdoAmbacht).

 

Terugbetaling


Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele verzendkosten, zo snel mogelijk, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 zullen bedragen. 
 

Modelformulier voor herroeping


Download het modelformulier

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

- Aan Nightlifeliving

Nijverheidsweg 36
3341LJ
Hendrik-ido-Ambacht

verkoop@nightlifeliving.nl

- Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomt betreffende
 de verkoop van de volgende goederen herroept:
- Ontvangen op
- Ordernummer
- Betaald met de volgende betaalmethode
- Naam
- Adres
- Handtekening (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
- Datum